donderdag 1 september 2011

Eerste schooldag

Vandaag was het de eerste schooldag. Ook de eerste keer dat ik een volledig jaar een eigen klas zal hebben, dus alles zal nieuw zijn :)

Het is enorm leuk verlopen, niet alle kindjes kwamen opdagen, maar hopelijk zullen we maandag echt van start kunnen! Het is dus voorlopig weer even lekker druk, nog steeds geen tijd gevonden om nog eens aan het scrappen te gaan. Jammer, maar school gaat nu even voor :)

Groetjes en veel succes aan de medeleerkrachten onder jullie!

7 reacties:

angeleef zei

Hoi hoi!
Dat probleem had ik ook dat niet iedereen kwam opdagen.
Het zal bij mij niet ZO druk zijn na de uren, maar ik zal blij zijn als ik thuis ben met 24 spruiten tussen de 5 en de 7 jaar pffft :)

Succes nog hé!
x
Evi

Margo zei

Hoi Liv,
wat leuk dat je je eigen klasje hebt !
Dat vraagt inderdaad veel werk, maar die knutseltijd komt wel terug !
Liefs
Margo

Christine zei

Normaal toch dat je klasje nu de voorhand krijgt! Succes ermee en alles valt wel weer op zijn pootjes zodat je weer wat tijd krijgt om te freubelen!
Liefs
Christine

GerJanne zei

Hoi Liv,

tja, 't is even wennen, voor de klas na zoveel vakantie! Wat leuk dat je een eigen klas hebt. Ik vind het elk jaar weer zo waardevol te ontdekken dat je van ze gaat houden en dat het 'jouw' kinderen worden. Veel plezier en sterkte met de beginperikelen! Het knutselen komt vanzelf weer als je je ritme hebt gevonden!

GerJanne

martina's kaartjes zei

ik wens je heel veel plezier in je nieuwe klasej en met je nieuwe 'kroost',
grtjs, martina
x

Diana zei

Hoi wens je veel plezier in je nieuwe klasje

Groet diana

heb een andere blog

GerJanne zei

Hoi Liv,

jij moet het wel verschrikkelijk druk hebben met je eigen klasje!! Ik mis je gewoon tussen de reacties die ik krijg. Gaat het goed met je? Is het leuk op school??
Groetjes,

GerJanne

Een reactie posten

Winner

Winner
12/12/'12