donderdag 6 oktober 2011

Tag it!


Okidoki, braafjes zal ik mijn "Tag it"-verplichting nakomen (bedankt hoor Evi :p): 10 dingen over jezelf vertellen. O jee... waar te beginnen?

Wist je dat...

1. ik een beetje boos ben op mezelf omdat ik blogland ruim een maand genegeerd heb?... waarom? Dat heeft vooral met puntje 2 te maken :) (zo geraak ik wel aan 10 ;) )

2. ik een controlefreak ben?.. maar echt wel overdreven soms. Vooral te zien in de job die ik beoefen. Iets aan het prikbord hangen? 4 dezelfde punaises graag! (En even meten zodat het mooi in het midden hangt). Gelieve ook alle boeken/schriften recht te leggen of zetten! Alles in de klas heeft ook zijn eigen kleur of onderverdeling... Oh ja, laat mij ook maar alle lesfiches schrijven (ook al zijn er nog 2 parallelcollega's), zodat ik zeker weet dat het in orde is...
Hoezo, veel werk en stress?

3. Disney mijn grootste verslaving is? Ideaal tijdverdrijf? Disneyfilm kijken. Ideale vakantie? Disneyland. Ideale man? Disneyprins. Ideale outfit? Disneyprinsessenjurk (met voorkeur voor Doornroosje). Ideale huisdier? Simba. Ideale woning? Kasteel. Ideale muziek tijdens knutselles? Disneysoundtracks.
En zo kan ik nog wel even doorgaan...

4. ik naast scrappen en Disney nog 2 andere hobby's heb? Zumba en desserten maken (vooral cakes).

5. ik nog enkele andere, meer specifieke interesses heb? Dingen waar ik heel graag documentaires van zie of boeken over lees? Astronomie - Egypte - Grieken en Romeinen - Natuurrampen (ok, dat laatste is een beetje luguber geef ik toe, maar eerlijkheid boven alles hé :))

6. er 2 dingen zijn waar ik een panische angst voor heb? Injectienaalden en hoogtes. Het angstzweet breekt mij dan letterlijk uit! Brrrrr!

7. ik mezelf gelukkig prijs omdat ik mijn absolute droomjob mag uitoefenen? Voor mij gaat er niks boven mijn eigen klasje met mijn eigen kids. En dat wist ik al van in de lagere school.

8. ik 7 dagen op 7 pasta zou eten mocht ik de keuze hebben? Ik ben er gewoon helemaal gek van! Liefst nog met een enorme lading kaas erop.

9. liefst ergens zou wonen waar de zon wat prominenter aanwezig is? Ik ben ab-so-luut een zomerpersoon, van de winter moet ik niks weten. Tenzij het toegelaten zou zijn om een winterslaap te doen :)

10. Italië één van mijn favoriete landen is. Waarschijnlijk hangt daar de pasta mee samen. En het verlangen naar goed weer. Ik ben ondertussen al 6x naar Italië geweest en het blijft er gewoon super!

Voilà, dat was het dan denk ik zo. Ik mag deze tag ook doorgeven...

* Corry
* Gerjanne
* Kelly

hij komt jullie richting uit!

4 reacties:

corry'kaart zei

hoi liv
heel leuk om zo dingetjes te lezen van de medeblogger en dank je dat ik je tag krijgt doorgespeeld maar intussen heb ik deze al 2x gehad en ik wil niet de bloggers vervelen met mijn ding:-))
maar vind het een hele eer dat je het mij doorstuur!
dank je wel en groetjes van corry

angeleef zei

Hoi Liv,
Ik heb gezegd dat ge u niet verplicht moest voelen hé :p
Ik wist helemaal niet dat gij schrik had van spuitjes! hihihihi en de cake was inderdaad héééél lekker! :)
En nu maar snel terugkomen naar blogland he perfectionistje!!
Zoentje
Evi

GerJanne zei

Ha Liv,

tja, dat je blog land wat negeerde heb ik natuurlijk gemerkt! En nu val je door de mand....ik ben ook al getagd en heb 10 dingen over mezelf verteld ;-))
Wel heel leuk om die dingen over jou te lezen. Ik hoop wel dat je binnenkort weer te vinden bent in Blogland! Misschien wel net zo mooi als Italie.................In elk geval ook warm en gezellig.
Groetjes,

GerJanne

Anneke zei

Hoi Liv! Leuk om zo van alles over elkaar te weten te komen he! Ik ben ook een Disneyfreak :) En dessertjes hmm komt ook helemaal goed! haha... En hmm pasta dat zou ik ook elke dag kunnen eten! Erg he zo'n verslaving :) Groetjes Anneke

Een reactie posten

Winner

Winner
12/12/'12