woensdag 1 augustus 2012

My collection of stamps

De laatste dagen (en de volgende waarschijnlijk ook) werk ik aan een projectje, eens iets anders dan kaarten. Nu het vakantie is heb ik eindelijk de tijd genomen om eens een inventaris van mijn stempels te maken, echt handig, ik was er al een aantal vergeten :) Ik maakte dus van elke stempel een afdruk, maar waar blijf je ermee?
Ik vond dan nog een klein atomaschriftje (met commentaren van stagebegeleiders...*zucht* waar is de tijd?) en besloot om dat even onder handen te nemen. Voorlopig is enkel de voorkant van het schriftje in orde, natuurlijk komen daar nog themabladen bij :) (Hieronder zie je een "voor" en "na" foto)

Ik startte met een schets van Creative Scrappers, maar halverwege begon ik zowat mijn eigen gang te gaan. Ik gebruikte vooral papier van Artemio en MME. Letters uitgesneden met Tim Holtzlat en bewerkt met Stickles.

Groetjes!
Voor

Na

5 reacties:

corry'kaart zei

hoi liv
na het zien van die prachtige voor en achterkant ben ik reuze benieuwd wat er komen gaat:-))
groetjes van corry

Anneke zei

Hoi Liv! Super handig :) Zou ik ook eens moeten gaan doen! Maar ik weet ook vanbuiten welke ik allemaal heb ;) hihi.. Ben benieuwd naar het resultaat!
Groetjes Anneke

Yvonne van Bruggen zei

Goed idee!! Dat zal fijn werken! Toch wel heel handig denk ik..
Groetjes, Yvonne

manuela zei

wat een goed idee,Zou ik ook eens moeten gaan doen!ben ik reuze benieuwd wat er komen gaat:-))

Liefs manuela

GerJanne zei

Hoi Liv, wat leuk gemaakt!! En een goed idee. Ik heb een doos waar ze in zitten en als ik er in rommel, denk ik: heeee, nog nooit gebruikt....dus wie weet begin ik er ook eens mee.
Groetjs,
GerJanne

Een reactie posten

Winner

Winner
12/12/'12