donderdag 15 november 2012

Congrats

Het is weer enkele dagen geleden dat ik iets toonde aan jullie, maar ik heb niet stilgezeten hoor. Er zijn enkele kaarten die gewoon nog niet blogland in gestuurd mogen worden :)

Nu een kaart die wel al mag gepubliceerd worden. Dankzij Evi's tip over Pinterest is het zooooo makkelijk om inspiratie op te slaan en nadien weer snel terug te vinden. Momenteel ben ik fan van kaarten zonder stempel en kaarten met dies... mijn collectie is jammer genoeg nog niet zo groot en vandaar dat ik ondertussen op 3 online-bestellingen zit te wachten met nieuw materiaal. Kerst valt vroeg dit jaar!!!!! :)

Onderstaand kaartje gemaakt voor de sketchchallenge van DCL. Een erg leuke schets, die je zo eenvoudig of uitgebreid kan maken als je zelf wil. Ik ging voor de gulden middenweg.

Jammer dat het nu steeds sneller donker wordt, vals licht komt de kwaliteit van de foto's niet ten goede.

Tot snel! 
8 reacties:

Frea zei

Hallo Liv, wat een heerlijk vrolijk kaartje is dit, met dat zonnige geel! Ik vind je 'kerstboom' hieronder trouwens ook erg leuk en heel origineel! Groetjes Frea

angeleef zei

Super zeg! Ziet er echt heel mooi uit!!! Amai Liv, drie online bestellingen? Waar gaat da naartoe :) Ik wil foto's zien van uw aankopen he ;) Kunnen we misschien stansjes ruilen hihihi
Groetjes
**Evi**

martina's kaartjes zei

een mooi, fris kaartje
grtjs, martina
x

Anja (scrappie) zei

Heel erg mooi hoor die combinatie geel en grijs. Bedankt voor je deelname aan DCL.

corryskaart zei

hoi liv
wat een vrolijke en zonnige kaart door al dat prachtige geel!misschien een fotostudio van de xenos niet duur maar wel erg handig om foto's te maken:-))
groetjes van corry

Angèle zei

Een zomerse en vrolijke uitstraling heeft dit mooie kaartje. Het doet me verlangen naar voorjaar en warmte buiten. Dank je wel dat je met ons meedoet bij DCL.

Ellen zei

Mooie uitwerking van de schets Liv! Bedankt voor je deelname aan DCL.
Groetjes Ellen

GerJanne zei

Hoi Liv,
ik vind je kaart erg mooi! En dat herken ik dat je soms in the mood bent voor kaarten zonder afdrukjes..
Goed gelukt!
GerJanne

Een reactie posten

Winner

Winner
12/12/'12