woensdag 10 april 2013

Flexmarkers opbergen

Dag lieve bloggers, hier ben ik nog een keer! Momenteel is het paasvakantie en zou ik normaal wel wat kaartjes maken... niet dus! Er werden hier thuis schilderwerken gepland dus heb ik toch een aantal dagen zoet geweest met het verwijderen van behang... wat natuurlijk niet zo vlot ging als gepland. Maar het is gelukt!

Vandaag laat ik jullie een oplossing zien voor een probleem van mezelf. Ik heb de laatste tijd veel interesse voor het inkleuren met Flexmarkers. Als je er maar 5 hebt kan je die ook makkelijk kwijt. Nu heb ik er ondertussen wel een aantal meer. Stilaan begon ik toch uit te kijken naar andere opbergmogelijkheden, maar die zijn er niet in overvloed. Toen ik vandaag op zolder een oud cd-bakje tegen kwam, dacht ik dat dat wel eens mijn geluk kon zijn. Het heeft me bloed, zweet en tranen gekost om alles netjes te krijgen, maar hieronder zie je het resultaat.

Ik heb van elke stap foto's getrokken, maar die zal ik wel posten als er vraag naar is.


Groetjes!2 reacties:

GerJanne zei

Hihihi, ja daar gaan vakanties vaak aan op he, die klussen in huis.
Je hebt een mooie manier van opbergen gevonden. Lekker overzichtelijk. Misschien kom je nog aan wat kaartjes toe? De vakantie is nog niet om, toch?
Groetjes,
GerJanne

Margo zei

Superhandig zeg !
Veel succes met de werken thuis, hopelijk zijn die snel voorbij zodat je weer jkan hobbyen !
Liefs
Margo

Een reactie posten

Winner

Winner
12/12/'12