maandag 1 juli 2013

Daar gaan de volgers!

Gelukkig dat ik nu weer wat in blogland vertoef, want er ontging mij bijna een wel zeer belangrijk nieuwtje: Google reader zal wegvallen. Na wat opzoekwerk blijkt dat vandaag de laatste dag is dat je er gebruik van kan maken. Als ik het goed begrijp zullen er 2 dingen gebeuren:

1. De blogs die je volgt verschijnen niet meer op je blogroll --> begin maar eens te zoeken welke blogs dat allemaal waren!!
2. Indien jouw eigen volgers niet overschakelen, zal jouw blog voor hen niet meer zichtbaar zijn.

Dat mogen we niet laten gebeuren, dus een fijn alternatief is "Bloglovin". Zeer handig, het maakt automatisch een lijst van de door jouw gevolgde blogs. Ik geloof dat het mij zo'n 3 muisklikken kostte om volledig overgeschakeld te zijn.

Ik hoop alvast dat ik mijn favoriete blogs zal kunnen blijven vinden, en omgekeerd :)

Groetjes!

2 reacties:

Renate zei

Ik was ook helemaal in paniek toen ik het berichtje las. Maar ik ben er inmiddels achter gekomen dat je het niet moet verwarren met Google Friend Connect. Zo te zien gebruik je dit ook, dus is er voor jou vrij weinig loos, en kunnen wij lekker blijven genieten van al je mooie creaties.

Groetjes Renate.

GerJanne zei

Volgens mij is het niet zo hoor. Bi mij is mijn leeslijst nog steeds te zien en dat schijnt doordat de volgers met google friend connect verbonden te zijn.
Nou ja, een storm in een glas water.
En als je je volgers bij favoriete blogs hebt staan raak je ze sowieso niet kwijt...
Dus: tot blogs!

GerJanne

Een reactie posten

Winner

Winner
12/12/'12