maandag 16 maart 2015

Lang geleden

Dag blogland!

Het is enorm lang geleden dat ik me tussen de bloggers bevond. Het laatste bericht is van juli 2014, met de geboorte van Seppe.

Het lot is een vreselijk ding. Een maand na zijn geboorte overleed zijn mama onverwacht, aan een hersentumor. Baf, op twee dagen tijd ging ze van hoofdpijn, naar het afkoppelen van de machine. Ik ken haar ongeveer 15 jaar, het is dus niet verbazend dat dit me erg aangegrepen heeft. Bovendien ben ik iemand die dat opkropt en er zelden of nooit over praat.

Omdat het net Seppes kaartje is dat ik als laatste maakte, kon ik mij er ook niet toe brengen om nieuwe kaartjes te maken. In mijn ogen zou dat alles heel definitief maken, het bewijs dat het leven doorgaat. Stilaan besef ik dat deze redenering niets oplost.

Vandaar: een nieuwe bloglay-out en het goede voornemen om in de paasvakantie (6/4) weer aan het knutselen te gaan!

Tot binnen 2 weekjes!

3 reacties:

Mariƫtte zei

Woorden heb ik niet! Wat een schok. Heel veel sterkte! Ik hoop dat je in je creativiteit afleiding kunt vinden. Zelf heb ik daar veel aan.

Margo zei

Hoi Liv,
het lot is inderdaad een vreselijk ding en het is nooit makkelijk om verder te gaan na zulke ingrijpende gebeurtenissen !
Toch goed van je dat je de draad weer opneemt !
Ik kijk al uit naar je nieuwe creaties hoor !
Liefs
Margo

GerJanne zei

Hoi Liv,
dit is heel verschrikkelijk wat je schrijft en hebt meegemaakt. Dat je geen energie en zin had om kaartjes te maken na de laatste voor Seppe, lijkt me heel logisch, alleen zeg je zelf al dat het niets oplost. Je krijgt je vriendin er niet mee terug.
Goed dat je je voorneemt om in de paasvakantie weer te beginnen met knutselen en bloggen. Het geeft afleiding, weet ik uit ervaring.
Ik wacht erop hoor! Hoop je snel na 6 april te zien!
Lieve groetjes,
GerJanne

Een reactie posten

Winner

Winner
12/12/'12