zaterdag 16 juni 2012

Merry Christmas!

Hier is dan eindelijk de tweede kaart met de schets van DCL (vorige challenge weliswaar). Het heeft iets langer geduurd dan gepland, aangezien het nu op school eindtoetsen zijn (vééééél verbeterwerk) en het eindrapport afmoet tegen maandag. Nog even een weekendje doorbijten dus!

Deze kaart was vrij snel gemaakt, ik had nog een hoop 3D-stickers liggen dus ja, opplakken gaat vrij snel hé :) De randjes gedistressed, sentiment gestempeld en klaar! Ik vind hem vrij eenvoudig, had er graag nog wat meer frutsels op gedaan, maar ik werd verbannen uit de keuken :) Ik blijf jaloers op de mensen met een hobbykamer!!!!!!! 

Tot snel!

5 reacties:

corry'kaart zei

hoi liv
dat je ondanks je drukke bestaan nog zo gave en leuke kerstkaart kan maken:-))
toppy hoor!!
groetjes van corry

angeleef zei

Hey Liv,
Goed dat je uit uw keuken bent gegooid, want ik vind de kaart perfect zoals hij is! anders zou hij al snel te druk worden, denk ik.
Einde van het schooljaargekte, I know the feeling! Heb nog niet goed door dat ik nog aan mijn rapporten moet beginnen aaaah!
Smakkerds
**Evi**

GerJanne zei

Ha die Liv,

het is een heel mooie kaart vind ik! De kleuren en de vorm/sketch.
Ja nog even en dan is het schooljaar om. Kun je lekker freubelen zonder tijdsdruk! Wanneer begint de vakantie bij jullie? Ik heb de 13e juli mijn laatste dag.

GerJanne

Liv zei

Hoi GerJanne!
Bij ons loopt het schooljaar van 1 september tot 30 juni. Dus nog 2 weekjes en het zit er op voor ons :)

Groetjes
Liv

Margo zei

Ik heb ook geen hobbykamer, zit hier met al mijn spulletjes in de living, dus ik ken het gevoel !
Erg tof kaartje !
Liefs
Margo

Een reactie posten

Winner

Winner
12/12/'12