vrijdag 8 juli 2011

Update

Ik ben de laatste dagen weer druk in de weer geweest met vanalles en nog wat. Vandaar even 1 grote post met updates, ik heb nl. 3 belangrijke dingen gedaan (wie nu wereldschokkend nieuws verwacht zal wel teleurgesteld zijn vrees ik :) )

1. Ik heb een knutselnamiddagje gehad met Evi
Jaja, voor mij steeds een hele belevenis, ik leer steeds nieuwe dingen bij (copics, embossing, enz.) Onderstaand kaartje maakte ik bij haar (met haar mooie papiertjes!!) Het is de allereerste keer dat ik kleurde met Copics, ik vind het best ok :)


2. Soldenshoppen!
Donderdag met de zus naar A'pen getrokken voor de solden. Wat heb ik me daar laten gaan... aan knutselgerief welteverstaan! Bij Pippoos ook het laatste "Kadoosjes"-exemplaar gekocht! Om even een beeld te schetsen: links mijn doos met 30,5cm papier voor het shoppen, rechts mijn doos erna... met mijn nieuwe Artemioblok er bovenop. Zelfs mijn enveloppenbox krijg ik niet meer toe zoals je kan zien...

3. Twinkling H2O's
Als alternatief voor de toch wel duurdere Copic-reeks, schafte ik me een tijd geleden Twinkling H20's aan van Luminarte (te krijgen bij o.a. Whiff of Joy). Een setje van 3 bij elkaar horende schakeringen bruin, waar ik al eens mee kon experimenteren. Na tijdens het soldenshoppen (wanneer anders??) het goede papier gekocht te hebben, ging ik aan de slag. Hieronder zie je het resultaat. Proberen,proberen, proberen om dan stilletjesaan toch tot een betere techniek te komen! Zeer leuk om te doen!5 reacties:

Anneke zei

Hoi Liv, jij hebt 3 leuke dingens gedaan :) Ik moet ook nog gaan soldenshoppen ;) Je kaartje is heel leuk en voor de eerste keer met copics vind ik het toch al heel goed gedaan!! En je beertje hier is prachtig ingekleurd :) Super!!
Groetjes Anneke

Margo zei

Hoi Liv,
jij hebt duidelijk lekker geshopt en heerlijk geknutseld, ik ben ook gaan soldenshoppen maar dan bij Elke, die zit niet zo ver van de Pipoos vandaan en heeft veel andere spulletjes ! Misschien een tip voor volgende keer :)
Je hebt een erg leuk kaartje gemaakt met de copics !
Liefs
Margo

GerJanne zei

Hoi Liv,

wat lekker om je eens even helemaal te laten gaan, he?
Je kaart is heel mooi geworden en het inkleuren met copics ken ik niet, ik ben net aan het oefenen met Derwent potloden. Ook leuk om te doen....Maar ik vind het er heel gaaf uitzien!
Ik ben wel nieuwsgierig wat er in die enveloppen zit.....

groetjes,

GerJanne

angeleef zei

Oeh eervolle vermelding van mij *bloos bloos* maar ik blijf uw kaartje echt super vinden! Veel plezier met uw nieuwe aankopen, ik ben er zeker van dat je daar heel veel plezier aan gaat beleven ;) En we hebben nog twee maanden tijd om een andere knutselnamiddag in te lassen hé haha
Groetjes
** Evi **

corry'kaart zei

hoy-hoy
wat een leuke dingen heb je gekocht,ja wat dat betreft kan ik er ook wat van hoor!,ha,ha
maar je beertje is prachtig van kleur geworden,helemaal TOPPY
groetjes van corry

Een reactie posten

Winner

Winner
12/12/'12