maandag 25 juli 2011

Zelfde papier, verschillende kaart!

Gisteren 2 kaarten gemaakt met het papier dat op m'n bureau lag. Er was wel een probleem toen ik ze wou fotograferen: mijn geheugenkaart bleek spoorloos... oplossing: opruimen en hopen dat ik ze ergens vond :) En dat was ook het geval, dankzij het sorteren hier thuis. Terwijl ik mijn vuilbakje leegmaakte en alles netjes onder papier - restafval verdeelde zag ik mijn geheugenkaart ineens voorbijglijden. Na een dag nadenken nog steeds geen flauw idee hoe die daar terechtkwam.

De kaarten nu: papier van Boekenvoordeel, sentiments met Cuttlebug, stempels ingekleurd met Derwents. Vooral de jongenskaart vind ik leuk!


6 reacties:

martina's kaartjes zei

ze zijn heel erg leuk ! mooi gemaakt met eenvoudige materialen !
die geheugenkaartjes toch .... ze zouden er misschien voor ons zelf ook eens een aantal moeten beginnen verkopen, die we kunnen inslikken en die een bepaalde tijd werken? hahahaha.... dat is balen natuurlijk. maar al bij al, nu is alles ook ineens netjes opgeruimd, nietwaar ? misschien was dat de bedoeling ?
=)
groetjes, martina
x

Margo zei

Hoi Liv,
wat een toffe kaartjes heb je gemaakt, ik ben reuze-blij dat mijn geheugenkaarten netjes in mijn fototoestel blijven zitten, ik werk met een kabeltje, anders zou ik dat zeker ook kunnen voorhebben !
Liefs
Margo

Kelly zei

Hey Liv,

Ben hier maar aant sukkelen met die site en elke keer ontdek ik iets meer! Leuke kaartjes trouwens.
Ben nog altijd een knutselmomentje aant zoeken.
Groetjes Kelly

corry'kaart zei

hoy liv
wat een schattige kaartjes en ik moest erg lachen om je verhaal van de geheugenkaart,alleen ik heb het anders. doordat ik mijn hobbykamer hebt opgeruimd ben ik ALLES kwijt wat ik wil gebruiken.dat krijg je als je het een ander plekkie geeft:-))
groetjes van corry

GerJanne zei

Hoi Liv,

wat een lieve kaartjes heb je gemaakt.
Heb je die letters met de cuttlebug gestanst? Ik vind ze super.
Tja, dat het een rommeltje wordt als je aan het scrappen bent.....gelukkig dat je hem vond!

GerJanne

Anneke zei

Hoi Liv, hoe kunnen we nu zoveel kwijtspelen he? :) Heb ik hier ook hoor!! Verschrikkelijk is het soms :) haha... Enne je twee kaartjes zijn heel mooi!!
Groetjes Anneke

Een reactie posten

Winner

Winner
12/12/'12