dinsdag 3 mei 2011

Christmas in May part II

Zoals ik gisteren al zei, maakte ik in de namiddag 3 kerstkaarten. Ik post er nu nog eentje, het volgende zal ik plannen voor vrijdag... het kleurenkaartteam morgen gaat voor! Ik heb ook al een leuk ideetje voor moederdag, dat zal deze week nog verschijnen (hoop ik, want met mijn voornemens weet je nooit).

Dit kerstkaartje maakte ik met papier en "Prettige Feestdagen" van het Kruidvat. De sterretjes kreeg ik van mijn zus (nu ja "kreeg", ze moest ze niet meer hebben en ik heb ze dan maar opgeëist :p )

Het afdrukje kreeg ik van Evi en had ik al eeuwen in mijn envelop steken. Ik vond het altijd zo'n moeilijke afbeelding, omdat ze zo groot is. Ik had haar ook eerst ingekleurd met Derwents, maar ik kreeg geen mooie opvulling. Dan er maar met een ordinair dun stiftje over gegaan :) De sneeuwvlokjes wat bijgewerkt met een grijze glitterstift.

In de rechterbenedenhoek wou ik nog een sentiment stempelen "Sending you happy everything", maar dit is slecht uitgekomen op het papier. Een tweede keer erover stempelen durf ik niet. Misschien nog met een stiftje overgaan?

Voilà, dat was de tweede kerstkaart, vrijdag zie je nummer 3 :)1 reacties:

angeleef zei

oh pretty pretty pretty en de sterretjes zijn leeeeuk! Misschien een klein stukje papier er over kleven en daar op stempelen? (Maar ik zou het dan wel rond doen, dat past er beter bij denk ik). Zo los ik mijn 'oepsjes' ook meestal op.
** Evi **

Een reactie posten

Winner

Winner
12/12/'12