maandag 9 mei 2011

Moederdag

Zo zo, eindelijk terug internet :) Het kerstkaartje van gisteren was een gepland bericht, dus toch nog iets nieuws op m'n blog.

Voorbije zondag was het moederdag en daar hoort iets speciaals bij. Wij vieren de "echte" moederdag op 15 augustus, dus meestal kopen we nu een bloemetje. Bloemen zijn tegenwoordig niet heel goedkoop dus mochten mijn zus en ik géén boeket kopen van la mama.

Geen boeket kopen? Dan maar een boeket maken! Op de blog van Duo Challenge vond ik de inspiratie die ik nodig had. Ik nam me voor om ineens 2 "boeketjes" te maken, je weet immers maar nooit wat er fout loopt. En aangezien het al dinsdag was...

Hieronder zie je het resultaat. Het paarse boeket heb ik uiteindelijk aan de mams gegeven, voor het roze boeket heb ik ook al een bestemming, maar dat moet nog geleverd worden :)

Het sjabloon van het kaartje moest je aan de mensen van Duo Challenge aanvragen en je moet ook deelnemen aan hun challenge. Dus bij deze geef ik die info ook weer door :)


7 reacties:

Margo zei

Hoi Liv,
wat een mooie creaties heb je gemaakt zeg !
Liefs
Margo

martina's kaartjes zei

heel mooi gemaakt ! dat zal scoren geweest zijn !
groetjes, martina
x

Annette zei

Hoi Liv,

Je kaart is erg mooi geworden. En nu maar duimen. Bedankt voor het mee doen aan onze Challenge. Altijd leuk om te zien wat men maakt met onze PDF bestanden.

Groetjes van Annette

angeleef zei

Amai chique dinges seg! Zo'n flower pot staat ook nog op mijn to-do-lijstje hoor! :)
** Evi **

Scrapfanaat Peter zei

Hallo Liv leuk dat je volger geworden bent op mijn blog. Ze zijn erg mooi geworden deze kaarten voor moederdag. Erg vrolijk.En succes met de challenges met deze kaarten.Ik ga je vaker spotten dus ben volger bij je geworden ook.

Groetjes Scrapfanaat Peter

Sofieke zei

Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt Liv! Je moeder zal er zeker heel blij mee geweest zijn.

Bedankt dat je me komt volgen en ik heb me ook aangemeld als volger bij jou!

Groetjes Sofieke

Anoniem zei

Ja, die bloempotjes zijn leuk om te maken, jij hebt er twee mooie creaties van gemaakt.
grtjes
Christa

Een reactie posten

Winner

Winner
12/12/'12