zondag 15 mei 2011

Lichtblauw voorsmaakje

Vandaag "gewerkt" voor het kleurenkaartteam. Wat moet je anders doen met dit vieze weer? Mijn lichtblauw kaartje is dus helemaal af. Met de restjes besloot ik "snel" nog een kaartje te maken. Dus je kan al zien wat er woensdag op m'n blog zal verschijnen.

Ik ben vrijdag langs de Boekenvoordeel op de Meir gepasseerd om nog wat papier in te slaan. Ik heb daar ook de steentjes gekocht die ik als afwerking van de vlinders gebruikt heb.

Ik heb het kaartje een halfuur lang op verschillende manieren gefotografeerd en geen enkele foto toont het kaartje met de juiste kleuren. of het ziet er paars uit, of wit, maar nooit zoals het moet.... De 2 beste foto's zie je hieronder, de eerste foto komt dicht bij de echte kleuren.

Geniet nog van je zondagavond!


4 reacties:

angeleef zei

Ik vind het tweede er anders 'blauwer' uitzien en het eerste 'paarser'. Maar toch mooi gemaakt! En mijn vlinderponsmiskoop precies ook uitgeprobeerd? Pas op voor de vlinderverslaving haha!
En ik heb de 'geheime' stempels van Whiff of Joy besteld. Maandag bericht gekregen dat ze verstuurd zijn en normaal duurt dat dan twee dagen, maar nu al de hele week :(
Ga je trouwens naar dat verkoopgedoe in Nispen?
Groetjes
**de bekende Evi** (haha)

angeleef zei

Trouwens... ookal zie ik dat ik u geïnspireerd heb met mijn vlinderfobie... ik denk dat de volgende vier kaartjes zonder één vlinder zijn.
Ik kan nog zonder en moet nog niet naar een afkickcentrum. Woehoe!
** Ikke ** (ja nog eens :p)

Margo zei

Het fotografie probleem kennen we hoor !
Vervelend is dat he !
Maar je hebt een erg leuk kaartje gemaakt !
Mooie vlinder !
Liefs
Margo

martina's kaartjes zei

een mooie kaart ! ik heb dat soms ook, die kleuren op de foto's, jammer altijd, maar ja,... we zullen het ermee moeten doen.
groetjes, martina
x

Een reactie posten

Winner

Winner
12/12/'12