vrijdag 6 mei 2011

Christmas in May part III

Tadaa, hier is dan het derde kerstkaartje, zoals beloofd. Ik vind het geweldig om kerstkaarten te maken als er geen tijdsdruk bij komt kijken!!!

Hoewel de kleurencombinatie wit/rood/groen niet mijn favoriete is, vind ik dit een heel mooi kaartje. Alles past bij elkaar en ook de stempel vind ik heel mooi gelukt (ingekleurd met Derwent, accenten met gewoon dun stiftje). Het is een heel eenvoudig kaartje om te maken: hoekjes afronden, 2 cirkels snijden en klaar is kees. Enkel het ponsen van de sterretjes kostte me wat tijd. 

Ik was eerst gestart met de sterretjes uit cardstock te maken, maar toen het zweet van mijn voorhoofd drupte en mijn vingers in een kramp stonden van het harde duwen, besloot ik toch maar om gewoon papier te nemen... heel misschien overdrijf ik hier een beetje, maar je kent dat gevoel wel :)

Zo mijn kerstkaarten heb ik nu allemaal gepost, tijd om er weer nieuwe te maken :)


3 reacties:

angeleef zei

Heel origineel! En ik gebruik ook geen cardstock meer om te ponsen hoor. Zo een matstack met precies gewoon papier maar wel met heel veel kleurtjes zodat ik (bijna) altijd het juiste kleurtje heb :)
** Evi **

martina's kaartjes zei

heel geslaagd,
groetjes, martina
x

chantal zei

Mooie kaart en super schattige stempel.
Liefs Chantal

Een reactie posten

Winner

Winner
12/12/'12