donderdag 11 augustus 2011

Knotsgekke Kaartendagen

Oh jee, wat is het weer een tijdje geleden zeg. Door allerlei omstandigheden (en geheime projectjes, hihi) is er de laatste tijd geen tijd overgebleven voor kaartjes. MAAR...

... vandaag naar 's Hertogenbosch geweest voor de Knotsgekke Kaartendagen. Geloof mij, knotsgek is het daar echt wel. Ik heb mezelf dus weer verwend met wat stempels( Magnolia's!), een scoring board (kunnen we weer fijne doosjes maken, zonder al te veel gepruts), een hele verzameling Twinkling H2O's en dan nog wat frutsen en frullen :) (zie foto's hieronder!) Voordeel aan nieuw materiaal is dat je staat te popelen om ermee aan de slag te gaan. Ik voel dat er vanavond nog een kaart zit aan te komen :)

Groetjes en tot snel!


5 reacties:

GerJanne zei

Hoi Liv!

Ik denk: nu krijgen we foto's te zien van je uitspattingen op de beurs......Maar nee. Ik ben wel benieuwd of het net zo leuk is als in het voorjaar.
Ik ga volgende week vrijdag. Ik weet nog niet wat ik wil en wat ik ga kopen, maar kijken en ideeën opdoen lukt altijd. Je hoort zeker van me als ik er geweest ben.

groetjes en veel plezier met het uitproberen van je nieuwe aankopen!

GerJanne

p.s. Vandaag en morgen alweer druk voor komende week, dan beginnen we op school weer....

Anneke zei

Hoi Liv,
eerst en vooral dank je wel dat we mochten meerijden :) Hoop dat je de oprit naar Antwerpen goed gevonden hebt nu? Enne jij hebt ook hele leuke spulletjes gekocht!! Veel plezier ermee,
ben benieuwd wwat je ermee gaat maken!
Groetjes Anneke

corry'kaart zei

hoy liv
nou ik ben stinkend jaloers op je:-))))
wat een leuke dingen hebt je gekocht,maar zelf kan ik niet naar de beurs en dat vind ik echt heel jammer,maar wel erg leuk om naar te kijken en veel plezier er mee!
groetjes van corry

GerJanne zei

Hoi Liv!
Bedankt dat we even mogen meegenieten! Nu hebben we tenminste beetje idee wat we kunnen verwachten aan kaartjes en doosjes.....;-))


GerJanne

jaimie zei

Hallo Liv,

Naar het schijnt is het een grote beurs hé? Geen idee dus, ben er nog nooit geweest . Maar ons beurs in Mechelen is daar niks tegen zeggen ze mij :-)

Jij hebt écht wel véél en leuke spullen gekocht ség !! Veel plezier ermee en we wachten de creaties en geheime projecten af :-)

Groetjes, jaimie

Een reactie posten

Winner

Winner
12/12/'12