vrijdag 12 augustus 2011

Spelen met de Twinklings

Na gisteren een hele lading Twinkling H20's en vandaag nog wat papier aangeschaft te hebben, begon ik vandaag wat verder te oefenen. Eerste opdracht: een colour chart improviseren, maakt het uitzoeken van kleuren wat makkelijker. Tweede opdracht: oefenen, oefenen, oefenen. Mijn zus lag vanuit de andere zetelen naar mij te koekeloeren en vroeg even later "Mag ik ook eens iets inkleuren?". Geloof mij, ik wist niet wat ik hoorde. Dus ik gaf haar mijn blok door en ze begon er aan. Wie de onderstaande foto bekijkt zal er direct haar bijdrage uithalen... :D Misschien krijg ik haar nog wel zover om eens een kaartje te maken :D

Jammer dat alle aquarelpapier dat ik vind een patroon heeft (gelijnd, korrels). Als er iemand is die een merk/winkel weet waar ik effen aquarelpapier (of iets dat geschikt is voor waterverf) kan vinden, let me know please! :)

groetjes
2 reacties:

chantal zei

hoi Liv, Ik heb ook al een twinklings, jammer genoeg had ik de kleuren die ik heb niet opgeschreven. Het is leuk om te doen. Je heb verschillende soorten papier. Ik heb het mijne bij Lucas gekocht. Daar heb je verschillende soorten.
Veel succes
liefs Chantal

GerJanne zei

Hoi Liv,

het ziet er goed uit, hoor! En dat is nog maar het oefenen?? Dat belooft wat! Ik heb helaas geen verstand van aquarelpapier, maar dat moet zeker effen te koop te zijn.
Groetjes,

GerJanne

Een reactie posten

Winner

Winner
12/12/'12