dinsdag 10 april 2012

Enjoy your day!

Nu het vakantie is heb ik eindelijk nog eens wat tijd om kaartjes te maken. Hehe, deed dat even deugd! Gisteren de hele namiddag lekker gefrutseld en ik heb nog grote plannen voor de rest van de week! :)

Naast het scrappen ben ik ook de blogs van mijn lieve volgers wat uit het oog verloren. Als "straf" besloot ik dan maar van mijn inspiratie daar te halen. Ik lees de hele blog door (tot de kerst, jawel!) en leen dan een aantal ideetjes :) Zo ben ik weer up-to-date en heb ik inspiratie te over! Handig toch? :)

Ik ben begonnen bij GerJanne. Mijn inspiratie komt van haar huwelijksverjaardagkaartje voor haar man. Ik heb ongeveer dezelfde lay-out gebruikt en het schattige stempeltje met de hartjes past hier natuurlijk perfect bij. De flash van mijn fototoestel heeft de tekst praktisch onleesbaar gemaakt. Er staat "Enjoy your day". 

Het afdrukje heb ik ingekleurd met mijn Twinkling's. Wat IceStickles op het lint, steentjes (Boekenvoordeel) in de hoeken en klaar is kees!

Voor het volgende kaartje ga ik eens neuzen bij Evi.

Tot snel!5 reacties:

angeleef zei

EINDELIJK EINDELIJK EINDELIJK! En je komt binnen met echt een knaller hoor! Ik vind hem echt geweldig, super fantastisch mooi! En ik kan je tekst nog net lezen :)
Blijven gaan, Liv!!
xxx
Evi

corry'kaart zei

hoi liv
dat is nou zo leuk aan het blog dat je inspiratie op kan doen bij andere bloggers en het resultaat is werkelijk prachtig!
groetjes van corry

Christine zei

Prachtig kaartje! Leuk om je nog eens te horen!
liefs
Christine

GerJanne zei

Ha die Liv!!
Wat leuk weer wat van je te lezen!! En dan ook nog dat je inspiratie bij mij hebt gevonden. Dat doet me supergoed!!
Je kaart is geweldig leuk!! Prachtig warme kleuren en ik zie uit naar je volgende post! En reacties...

Lieve groetjes,

GerJanne

Liv zei

Hihi, merci Evi :). Altijd zo enthousiast hé :D

Een reactie posten

Winner

Winner
12/12/'12