vrijdag 27 april 2012

I'm blue

Nog eens een ander stempeltje van onder het stof gehaald. Eigenlijk ben ik zomaar wat beginnen kleuren en prutsen, ik heb geen challenge ofzo gevolgd. Nog eens een hele resem papier door de Cuttlebug gehaald zodat ik nu weer een stapel swirls op voorraad heb. Alle bloemetjes nog eens op de tafel gekieperd :) En dan krijg je dit kaartje.

Een klein ongelukje: ik wou mijn BabyBlue Stickles nog eens gebruiken maar de lijm was in het gaatje opgedroogd. Wat je NOOIT mag doen is dan eens goed doorknijpen... wat deed ik denk je? Ik denk dat de helft van mijn busje op de tafel beland is. Ik heb dan maar zoveel mogelijk proberen te redden door mijn bloemen en swirls ermee te bedekken. Haha, het is nu wel een beetje té, maar mijn Stickles kleven tenminste niet meer op de tafel :)

Op de eerste foto kan je de stempel goed zien, maar de tweede foto is qua kleur meer de realiteit.

Groetjes!4 reacties:

angeleef zei

Wow Liv! Dit vind ik echt een supermooi kaartje! Echt heel heel knap gemaakt! En ja, ik pak meestal eerst een kaartje of blaadje en knijp dan eens goed door, want met die Stickles weet je nooit :)
Al dat blauw vind ik dus ook echt helemaal geweldig he!!
Groetjes
**Evi**

corry'kaart zei

hoi liv
een erg mooie kaart en zeker leuk in al die blauwe tinten!
als ik stickles gebruikt en het lukt niet direct dan duw ik een knopspeld in de opening en is ie weer open!
fijn weekend en groetjes van corry

Frea zei

Hoi Liv, prachtig hoor je kaart, en een beetje bling bling kan nooit kwaad. Ik houd er wel van hoor hihi!! Groetjes, Frea

GerJanne zei

Hoi Liv,

hoe kan dat nou? Heb ik deze gemist? Het is een schatje en het lijkt op de onderste foto wel of ze licht geeft!! Hihihi, ook wel weer eens leuk!

GerJanne

Een reactie posten

Winner

Winner
12/12/'12