vrijdag 13 april 2012

Gefeliciteerd

Vandaag was het de beurt aan Anneke. Zoveel knappe dingen gezien, dat het moeilijk werd om te kiezen. Ik heb dan maar een lay-out genomen die zij gebruikt heeft met Henry Mouse. Ik ben gek op vierkante kaarten, maar om per post op te sturen is dit formaat wel handiger. Merci Anneke!!!

Ik heb weer een Magnolia genomen (gekregen van... ja hoor... Evi) en ingekleurd met Twinklings (bye bye Derwents!!). Het papier was niet ideaal waardoor het inkleuren moeilijk was. Papier komt van Action en Kruidvat. Afgewerkt met wat eyelets en lint. Zelf ben ik niet zo tevreden met het resultaat, maar ja, ik werd verjaagd uit de keuken dus het moest wat sneller in elkaar zitten dan anders :)

Nu ga ik bij Margo langs!. Toitoi!


4 reacties:

angeleef zei

Hey Liv,
Heeeel mooi gemaakt, hoor! En alle kleurtjes passen ook super bij elkaar.
Tof dat stukje met die tekst op. En sorry voor het verkeerde papier. Heeft heel lang geduurd eer ik zelf het juiste papier heb gevonden :) Will do better next time!
Groetjes
**Evi**

corry'kaart zei

hoi liv
vind je kaart goed geslaagd al zeg jezelf dat je niet tevreden bent!
vind de kleurtjes prachtig bijelkaar passen!
groetjes van corry

GerJanne zei

Ach wat een lief kaartje heb je gemaakt! Ik herken het papier, he ik ook nog liggen. Schattig Tildaatje!

groetjes, GerJanne

Anneke zei

Heel erg mooi kaartje Liv! Graag gedaan hoor :)
Ik vind vierkante kaartjes ook veel leuker, maar hier in belgie is het al direct prijselijker om die op te sturen he :) Daarom dat ik ook probeer voor rechthoekige kaartjes te maken :)! Nog een fijne dag! Groetjes Anneke

Een reactie posten

Winner

Winner
12/12/'12